Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کنکور 98 با تمامی سختی‌ها و خاطراتش به صفحه خاطرات پیوست، این روزها داوطلبان بعد از اینکه خستگی کنکور از تنشان در رفت، وضعیت دانشگاه‌های مختلف را بررسی می‌کنند تا در صورت مجاز شدن، باشرایط آن نا‌آشنا نباشند.

اگر کنکوری‌ها وضعیت خوابگاه مرکز آموزش عالی شهید مطهری دانشگاه فرهنگیان شیراز را ببینند، احتمالا تمامی تصوراتشان از دانشگاه و امکانات رفاهی‌ آن خراب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خوابگاه به قدری قدیمی است که یکی از دانشجوبان می‌گوید پدربزرگش در همین دانشگاه، دوران دانشجویی‌ خود را سپری کرده است.

تا مدت‌ها پیش سرویس‌‌های بهداشتی این خوابگاه به سبک پنج‌دری‌های قدیم، یک بلوک آن‌ورتر بود تا دانشجویان یک‌جا ساکن نباشند و برای سلامتی‌شان هم که شده چند قدمی راه بروند.

مشکلات بچه‌های دانشگاه فرهنگیان به همین جا ختم نمی‌شود؛ دقیقاً روبروی دانشگاه‌، یک پالایشگاه بزرگ وجود دارد که بوی گاز آن به حدی آزاردهنده است که ظاهراً یکی از پرسنل دانشگاه دچار عفونت ریه شده و جان خود را از دست داده است، تیر خلاص این دانشگاه آنجایی شلیک می‌شود که پل عابر پیاده جلوی دانشگاه وجود ندارد و دانشجویان برای رفتن به خانه باید عرض این جاده خطرناک را عبور کنند، جاده‌ای که حداقل هفته‌ای یک بار میزبان یک تصادف است که در برخی موارد نیز کلمه مرگبار را به یدک می‌کشد.

پادگان نظامی به نام خوابگاه!

دانشجویان و اعضای شورای صنفی این دانشگاه بارها در صفحات و شبکه‌های مجازی نسبت به وضعیت بد خوابگاه مرکز آموزش عالی شهید مطهری دانشگاه فرهنگیان اعتراض کرده‌اند. حتی یکی از دانشجویان این دانشگاه مدعی است که پدربزرگش در همین خوابگاه‌های قدیمی سکونت داشته است. آرش کهن عضو شورای صنفی مرکز آموزش عالی شهید مطهری شیراز دانشگاه فرهنگیان در این باره به ایسکانیوز می‌گوید: دانشجویی در مرکز آموزش عالی شهید مطهری شیراز وجود دارد که پدربزرگش در همین دانشگاه تحصیل کرده است،‌ او می‌گوید که پدربزرگش در بلوک 5 خوابگاه این دانشگاه سکونت داشته است. برخی از این بلوک‌ها تا چند سال گذشته فاقد سرویس بهداشتی بودند که این مشکل حل شده است، بر اساس شنیده‌ها از مسئولان دانشگاه،‌ هزینه ساخت این سرویس‌های بهداشتی از بودجه دولتی ارگان‌ها تامین نشده بلکه با کمک خیران ساخته شده است.

وی ادامه می‌دهد: تصور کنید دانشجو معلم، فردی که تا 3 یا 4 سال آینده می‌خواهد معلم شود، به جای اینکه برای آن شرایط مناسبی در نظر بگیرند، مانند فردی با او رفتار می‌شود که می‌خواهد در یک پادگان نظامی دوره ببیند. تصور کنید فردی برای استفاده از سرویس بهداشتی در فصل زمستان باید از بلوک خود خارج شده و به بلوکی دیگر می‌رفت. البته در 7-8 سال گذشته بهبود پیدا کرده است اما هنوز قدیمی است و نقطه ضعف‌های مختص به خود را دارد.

گذر از جاده مرگ برای رسیدن به دانشگاه

کافی است در گوگل سرچ کنید بزرگراه شیراز-مرودشت؛ در چنین شرایطی با سیل اخباری مواجه می‌شوید که از تصادف در این جاده حکایت دارند، اخباری که درتیتر آن‌ها کلمه مرگبار دیده می‌شود. کهن از خطرات این جاده مرگبار می‌گوید. او 3-2 هفته یک بار از این جاده می‌گذرد و ادعا می‌کند که زمانی نبوده که در این جاده شاهد وقوع تصادف نبوده باشد. وی می‌گوید: برای اطلاع از وضعیت این جاده می‌توانید به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید. مدتی پیش یکی از دانشجویان پردیس شهید باهنر فارس در اثر تصادف در جاده مرودشت شیراز، جان خود را از دست می‌دهد. این دانشجوی خانم ورودی سال 94 بود و اگر زنده می‌ماند، امسال جشن فارغ‌التحصیلی خود را جشن می‌گرفت.

وی ادامه می‌دهد: 400 دانشجو باید برای تهیه ساده‌ترین نیازهای خود در این جاده تردد کنند،‌ حتما باید فردی از بین برود تا مسئولان فکری به حال این جاده کنند. برای انتقال این دانشگاه فقط پای یک نفر در میان نیست، رئیس پردیس شهید مطهری همکاری‌های لازم را داشته است، اما باقی مسئولان شاید آن‌طور که باید در این زمینه فعال نبوده و به قول معروف این اقدام را به دیگری می‌سپردند. شاید همین توپ را در زمینه دیگری انداختن را بتوان دلیل طولانی شدن انتقال این دانشگاه در نظر گرفت.

دانشجویان برای رفتن به شیراز، باید عرض بزرگراه را طی کنند تا بتوانند ماشین بگیرند. رد شدن دانشجو از این بزرگراه خلاف قانون است اما زمانی که پل هوایی وجود ندارد، دانشجویان باید جانشان را کف دستشان بگیرند و از خیابان عبور کنند. به قول عضو شورای صنفی این دانشگاه، هر طور که حساب کنید دانشگاه شهید مطهری در شأن دانشجو معلمان نیست.

درس خواندن با طعم گاز

بوی گاز به خودی خود نامطبوع بوده و تحمل آن برای چندین دقیقه نیز دشوار است،‌ حال تصور کنید در محلی که همیشه بوی این گاز استشمام می‌شود درس بخوانید و امتحان دهید. دانشگاه شهید مطهری در مجاورت پالایشگاه گاز قرار گرفته است. عضو شورای صنفی این دانشگاه دراین باره می‌گوید: مخزن‌های این پالایشگاه دقیقا روبروی دانشگاه قرار گرفته‌ است، به‌نوعی که نزدیک‌ترین مخزن در فاصله 30 متری دانشگاه واقع شده است و فاصله آن تا اولین خوابگاه به 120 متر می‌رسد.

وی ادامه می‌دهد: همان‌طور که می‌دانید در این پالایشگاه‌ها امکان انفجار زیاد است، حال تصور کنید برای یکی از مخزن‌های این پالایشگاه مشکلی ایجاد شود، جان 400 دانشجو به خطر می‌افتد.

وی می‌گوید: این روزها دانشجویان درگیر امتحانات خود هستند، بوی گازی که در سالن امتحانات می‌پیچد، افتضاح است و برخی از دانشجویان با استشمام آن دچار سرگیجه می‌شوند. مسئول فناوری این دانشگاه چندی پیش دچار عفونت ریه شده شده و به کما رفته بود. متاسفانه با خبر شدیم مهندس آزادی‌خواه، در روز چهارشنبه جان به جان‌آفرین تسلیم کرد. هنوز اسناد پزشکی در دسترس نیست که بتوان براساس آن قاطعانه ادعا کرد فوت مهندس آزادیخواه به‌دلیل استشمام این گاز بوده است اما گازهای اطراف پالایشگاه در مدت زمان طولانی می‌تواند بیماری عفونت ریه را تشدید کند.

گویا قرار بود دانشگاه شهید مطهری به محل دیگری منتقل شود، مدتی پیش نیز ظرفیت این دانشگاه صفر اعلام شده بود اما این دانشگاه باز هم جذب دانشجو داشته است. زمانی که علت آن را جویا می‌شوم، این‌گونه پاسخ می‌دهد: مسئولان می‌گوید در شهر شیراز فضای کافی وجود ندارد، فضای کنونی دانشگاه بزرگ است و می‌تواند جذب دانشجو داشته باشد. مگر می‌شود استان فارس با این وسعت، فضایی برای تحصیل 400 دانشجو نداشته باشد. از طرفی باید حداقل امکانات برای دنشجویان فراهم شده باشد تا دانشجو بتواند به رسالت خود دست پیدا کند به‌گونه‌ای که پسوند دانشجو معلم در کنار نام آن اضافه شود، این فرد می‌خواهد سالانه حداقل 30 نفر را تربیت کند، اولین فاکتوری که برای او در نظر می‌گیرند،‌ بحث تعامل اجتماعی است. حال تصور کنید 400 دانشجو به دانشگاهی آمده‌اند که که بیرون از شهر واقع شده و به ساده‌ترین امکانات شهری نیز دسترسی ندارد.

دانشگاه شهید مطهری در شأن دانشجو معلمان نیست

وضعیت نامناسب مرکز آموزش عالی شهید مطهری دانشگاه فرهنگیان شیراز بر کسی پوشیده نیست، فقط کافی است نگاهی به عکس‌های زیر بیندازید.

این عکس وضعیت بیرونی کتابخانه این دانشگاه را نشان می‌دهد، به گفته عضو شورای صنفی دانشگاه شهید مطهری، استاندارهای یک کتابخانه را ندارد و تمامی صندلی‌های آن فرسوده است. عکس‌های زیر نیز سوله‌ها و فضاهای بلااستفاده دانشگاه شهید مطهری و خوابگاه‌های این دانشگاه را نشان‌ می‌دهد که محل اجتماع جانواران شده است.

طبیعتاً دانشجویانی که در این دانشگاه فرهنگیان تحصیل می‌کنند قرار است فرزندان نسل آینده را تربیت کنند. حال تصور کنید این تربیت نیرو با حداقل امکانات، در جاده مرگ مجاور پالایشگاه گاز و در همسایگی با حیوانات اتفاق بیفتد. آیا وقت آن نرسیده که برای انتقال این دانشگاه آستین بالا بزنند و به طور واقعی وارد عمل شوند؟

انتهای پیام/

31 / 320 دانشجو دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز جاده مرگ

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشجو دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز جاده مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات یک کشور وابسته به معلمان است

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، محمدصالح جوکار با بیان اینکه آموزش و پرورش محور اصلی در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، اظهار کرد: این ارگان تضمین‌کننده آینده و پیشرفت هر جامعه‌ای است و انتقال گنجینه‌های گذشته به آینده و رسیدن به نوآوری‌های جدید و تحول‌آفرینی از رسالت‌های آموزش و پرورش است.

وی افزود: معلم نقش مهمی در انتقال داده‌ها و تربیت نیروی انسانی و آینده‌ساز کشور دارد و جوامعی که رشد و توسعه آن‌ها مبتنی بر دانش و علم در سایه انسان‌های فهیم و نخبه بودند، همواره به عنوان موفق‌ترین جوامع شناخته شده‌اند.

نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به امر آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت به معنای توجه به خود جامعه و تربیت انسان‌های سرافراز جامعه است، عنوان کرد: در راستای ارتقای سطح فرهنگ، تربیت و جامعه‌پذیری در جامعه باید به نقش معلمان توجه کرد و با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری و امام راحل که شأن معلم را چون شأن انبیاء الهی می‌دانند جایگاهی بالاتر از معلم در کشور نداریم.

وی افزود: اگر این رسالت را معلمان کشور به خوبی انجام دهند، جامعه ما یک جامعه موفق خواهد بود، چراکه مدیران آینده امروز در کلاس‌های درس در حال تحصیل هستند و این فرد برای فردای کشور باید تصمیم‌گیری کند.

جوکار با اشاره به اینکه دستاوردهای یک معلم تربیت فرد سازنده است، ادامه داد: حیات یک کشور و جامعه وابسته به اقدامات درست و صحیح یک معلم است و باید نگاه کنیم که در دهه ۶۰ معلمان علاوه بر نقش تعلیم تربیت، انتقال مفاهیم و گفتمان‌سازی در جنگ تحمیلی در کنار دانش‌آموزان خود مبارزه کردند و شهید شدند تا این انقلاب، اسلام و کشور بماند.

وی افزود: امروزه جنگ نظامی و سرد را علیه کشور نداریم اما باتوجه به جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای معلمان باید دانش‌آموزان خود را از همان ابتدا نسبت به حربه‌های دشمن آگاه سازند و دشمنی‌های دشمن علیه ایران را روشنگری کند.

نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تصمیم‌گیری مجلس نسبت به احقاق حقوق معلمان بیان کرد: پس از یک دهه قانون رتبه‌بندی معلمان تصویب و اجرایی شد، البته در مقام اجرا متاسفانه آنچه که در قانون پیش‌بینی می‌شد اجرا نشد و برخی از بخش‌ها دیر این قانون را اجرا کردند که باعث نارضایتی خود معلمان نیز شد.

وی عنوان کرد: در بحث‌های معیشتی، حقوق، مسکن فرهنگیان و ارتقای منزلت اجتماعی معلمان باید در این بخش‌ها اقداماتی صورت گیرد تا معلم در کلاس درس دغدغه معیشتی نداشته باشند و بتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد.

جوکار اظهار کرد: امنیت شغلی برای معلمان حق‌التدریس یا نیروی خدمات آموزشی باید فراهم شود و باید تدبیرهای لازم برای جبران کمبود معلمان کشور سریع صورت گیرد تا بتوان چشم‌اندازی که برای نظام تعلیم و تربیت در نظر گرفته شده است، تحقق یابد.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229239 برچسب‌ها دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش آموزش و پروش

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • ۱۵۰۰ معلم فداکار در اصفهان شناسایی شدند
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است