Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صابر خاقانی نژاد سه شنبه بعد از ظهر در نشستی خبری با بیان اینکه دانشگاه‌هایی که طرف قرارداد با دانشگاه شیراز هستند عموماً دانشگاه‌های آلمان، اسپانیا، یونان، سوئد و ایتالیا هستند، اعلام کرد: برای میزبانی درخور دانشجویان بین المللی فضاهای خوابگاهی در دست تعمیر قرار دارد و ۲ خوابگاه آن آماده و ۲ خوابگاه دیگر تا پایان مردادماه آماده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های مختلف است اشاره کرد و گفت: در ۴ ماه گذشته چهار تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه تکنولوژی و اقتصاد بوداپست(Budapest University of Technology and Economics)، دانشگاهEötvös Loránd و Kaposvar از کشور مجارستان و دانشگاه فناوری ارتباطات و اطلاعات بغداد است.

خاقانی نژاد در ادامه افزود: از بین کشورهای همسایه متقاضیان لبنانی وضع علمی بهتری دارند که ترجیح دانشگاه شیراز نیز این است که در کنار دانشجویان عراقی، سوری و یمنی، دانشجویان لبنانی نیز حضور داشته باشند.

خاقانی نژاد در ادامه اعلام کرد: این تفاهم نامه‌ها با هدف همکاری با محوریت تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی و پژوهشی، دوره‌های کوتاه مدت آموزش زبان فارسی، آموزش مجازی (الکترونیکی)، راه‌های ارتقای توان علمی و آموزشی و انجام فعالیت‌های پژوهشی مشترک منعقد شده است.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شیراز درخصوص پذیرش دانشجویان غیرایرانی، گفت: دانشگاه شیراز در این زمینه کمی نسبت به دیگر دانشگاه‌ها عقب افتاده بود و دلیل آن نیز تغییر مدیریت دانشگاه و مدیریت بخش بین الملل دانشگاه بود.

به گفته خاقانی نژاد، سامانه پذیرش دانشجویان بین‌المللی طراحی و راه‌اندازی شده است، نرخ شهریه نیز به شدت تعدیل شده و به طور میانگین این شهریه حدود هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۸۰۰ دلار برای هر نیم سال است.

وی با بیان اینکه با تعدیل نرخ شهریه با افزایش تعداد درخواست‌ها از سوی متقاضیان کشورهای مختلف به خصوص عراق برای تحصیل در دانشگاه شیراز مواجه است، تصریح کرد: دانشگاه شیراز به لحاظ مقررات آموزشی به عنوان دانشگاه سخت گیر شناخته شده و این نیز بر روند حذف دانشجویان خارجی تأثیرگذار بوده است، از طرفی دیگر می‌توانیم بگوییم مدرک دانشگاه شیراز از معتبرترین مدارک علمی ایران بشمار می‌آید.

خاقانی نژاد با اشاره به سفر اخیر رئیس دانشگاه شیراز به سوئیس و بازدید وی از دانشگاه‌های برن، ژنو، ای تی اچ ETH و «ای پی اف ال»، گفت: زمینه برای امضای تفاهم‌نامه همکاری با این چهار دانشگاه فراهم است که امیدواریم در روزهای آینده شاهد ارتباط بهتر اساتید و دانشجویان دانشگاه شیراز با دانشگاه سوئیسی باشیم.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شیراز گفت: در چهار ماه گذشته ۱۷ نفر از استادان و دانشجویان دانشگاه شیراز در قالب بورسیه اراسموس پلاس اروپا اعزام شدند که این تعداد تا پایان سال به ۲۵ نفر افزایش خواهد یافت.

وی به اجرای برنامه اراسموس پلاس (+Erasmus) اشاره کرد و گفت: این، برنامه‌ای آموزشی و پژوهشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که طی آن، دانشگاه‌های اروپایی از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان امور بین‌الملل دانشگاه‌های طرف قرارداد خارج از اتحادیه اروپا، میزبانی می‌کنند.

خاقانی نژاد افزود: در چهار ماه گذشته ۱۷ نفر از استادان و دانشجویان در قالب برنامه اراسموس پلاس اعزام شدند که امیدواریم تا پایان سال این تعداد به ۲۵ نفر برسد؛ دانشگاه طرف قرارداد برنامه اراسموس پلاس دانشگاه شیراز در گذشته هفت دانشگاه بودند که اخیراً نیز با سه دانشگاه دیگر قرارداد امضا شده و در آینده با اضافه شدن دانشگاه چالمرز سوئد و دانشگاه میلان ایتالیا این تعداد به ۱۲ دانشگاه می‌رسد.

عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز تصریح کرد: یکی دیگر از اتفاقات چندماه اخیر عضویت دانشگاه شیراز در اتحادیه دانشگاه‌های جامع برتر کشور با نام تفتاش است که این کلمه مخفف اسم دانشگاه‌های تهران، فردوسی مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز است.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شیراز گفت: قرار است گروه تفتاش سامانه‌ای طراحی و راه‌اندازی کند تا دانشگاه‌های عضو فعالیت‌ها و ارتباطات بین‌المللی را به صورت مشترک دنبال کنند.

وی ادامه داد: هر ۵ دانشگاه عضو گروه تفتاش مرکز رسمی آموزش ادبیات فارسی دارند که قرار است برای فارسی‌آموزان به صورت گردشی دوره‌های یک تا ۲ ماهه طراحی شود.

وی به فعالیت دفتر آموزش زبان فارسی زیرمجموعه مرکز همکاری بین‌المللی دانشگاه شیراز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دوره‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در این دفتر برگزار می‌شود و در چند ماه گذشته رشد خوبی در زمینه آموزش زبان فارسی داشتیم که میزبان فارسی آموزانی از کشورهای ایتالیا، ژاپن، چین، فرانسه، کره جنوبی، لائوس و جمهوری چک هستیم.

خاقانی نژاد افزود: در حال حاضر در سخت‌ترین و پیچیده‌ترین شرایط سیاسی و اقتصادی تاریخ برای فعالیت‌های بین المللی قرار داریم و مسائل سیاسی تأثیر خود را بر مسائل آکادمیک گذاشته است، به عنوان مثال دانشگاه شیراز تفاهم‌نامه خوبی با دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنگ داشت اما متأسفانه بعد از اینکه تمام هماهنگی‌ها انجام شد با یک ایمیل اعلام کردند که به ما اجازه همکاری داده نشد یا با یکی از دانشگاه‌های پرتغال صحبت‌های خوب و جدی برای اعزام دانشجو و استاد به این کشور صورت گرفت اما یک دفعه متوجه شدیم سفارت پرتغال در تهران اعلام کرده است به هیچ ایرانی ویزا داده نمی‌شود و همین باعث شد تمام تلاش چند ماهه ما از بین برود.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شیراز گفت: در حال حاضر فعالیت‌های بین‌المللی برای دانشگاه‌ها سخت است اما در این چند ماه دانشگاه شیراز کارنامه خوبی داشته است.

خاقانی نژاد همچنین به فعالیت اداره کنسولی دانشگاه شیراز اشاره کرد و افزود: این اداره هم فعالیت‌های مربوط به دانشگاه شیراز و هم فعالیت‌های مربوط به دیگر دانشگاه‌ها در حوزه روادید و غیره را انجام می‌دهد.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۱۸ دانشجوی خارجی در دانشگاه شیراز مشغول به تحصیل هستند که تلاش می‌کنیم از مهرماه سال جاری این تعداد به ۱۵۰ نفر برسد، خبر داد: عمده دانشجویان از عراق، عربستان، لبنان و یمن هستند و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و اغلب در رشته‌های مهندسی نفت، شیمی، زبان و ادبیات عربی و زبان و ادبیات فارسی تحصیل می‌کنند.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شیراز گفت: تلاش می‌کنیم شیوه نامه تشویقی برای استادانی که فعالیت بین‌المللی ثمر بخش داشته باشند تدوین کنیم، تا اعضای هیأت علمی دانشگاه را به افزایش فعالیت‌های بین المللی بیشتر ترغیب کنیم.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباط جدی با کشورهایی که تاکنون رابطه‌ای نداشته ایم داشته باشیم، همچنین در تلاش هستیم تا جایی که می‌توانیم از کشورهای همسایه دانشجویان دارای صلاحیت را جذب کنیم که امیدواریم این دانشجویان مبلغانی برای دانشگاه شیراز باشند و جایگاه دانشگاه در بین کشورهای خاورمیانه و حوزه خلیج فارس ارتقا یابد.

کد خبر 4668243

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شیراز دانشجویان خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین ساعت ۱۵ امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی ایران تجمع می کنند.

بیشتر بخوانید: تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها

ملت مظلوم و مقتدر فلسطین بیش از ۷ دهه تحت اشغالگری رژیم صهیونیستی اسرائیل قرار داشته و از حق مسلم حیات در سرزمین خودشان محروم شده اند. در ۷ اکتبر ۲۰۲۴ عملیات طوفان الاقصی توسط نیروی مردمی حماس برای دفاع از سرزمین فلسطین در مقابل سالها ظلم و اشغالگری صهیونیست ها صورت گرفت. رژیم کودک کش اسرائیل به دلیل عجز و ناتوانی در مقابله نظامی با نیروهای جبهه مقاومت، به تداوم ظلم و آدم کشی در غزه به ویژه حمله به مراکز آموزشی و بهداشتی و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و شهادت رساندن دیپلماتهای کشورمان پرداخت. در این مدت بیش از ۳۵ هزار نفر از مردم بیگناه غزه به ویژه زنان و کودکان به دست رژیم غاصب به طرز فجیعی قتل عام شده اند. این حجم کشتار، دل ملت های آزاده را در کل جهان به درد آورده و حرکت های مردمی در دفاع از ملت مظلوم فلسطین را شکل داده است.

اکنون موجی جدیدی از بیداری در وجدان انسان‌ها به ویژه دانشگاهیان در سراسر دنیا آغاز شده که نوید دهنده حرکت و نهضتی پایدار و مداوم در احقاق حق ملت مظلوم فلسطین است، دانشگاهیان در سراسر دنیا به ویژه کشورهای آمریکایی و غربی بر اساس دفاع از انسانیت و حقوق بشر، جنبش های بشردوستانه به راه انداخته اند و موجی از حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم غزه به راه انداخته اند. در کشور ایران نیز دانشگاهیان حملات رژیم غاصب اسرائیل به مردم مظلوم غزه را محکوم کرده و با برگزاری تجمع از خیزش دانشجویان امریکایی و اروپایی حامی فلسطین حمایت می کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229900 برچسب‌ها غزه

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشگاهیان لیبی در حمایت از غزه
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی