Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: طرح‌های عمرانی دانشگاه شیراز، در زمینه‌های مختلف دانشجویی علیرغم مشکلات اقتصادی و محدودیت‌های مالی، به‌طور پیوسته در حال انجام است.

علیرضا رمضان زاده، مدیر امور دانشجویی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: طرح‌های عمرانی دانشگاه شیراز، در زمینه‌های مختلف دانشجویی، فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. علیرغم مشکلات اقتصادی و محدودیت‌های مالی، به‌طور پیوسته در حال انجام است. ازجمله اقدامات عمرانی دانشگاه، عملیات تعمیر، نوسازی و بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی است.


رمضان زاده مطرح کرد: معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز، شیوع بیماری کرونا و به دنبال آن تعطیلی خوابگاه‌ها را فرصت مغتنمی برشمرده و در این دوران، با تمرکز و سرعت بیشتر عملیات تعمیر، نوسازی و بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی را دنبال کحرده است.


مدیر امور دانشجویی دانشگاه شیراز تصریح کرد: امور دانشجویی دانشگاه شیراز دارای ۲۴باب خوابگاه دانشجویی ۶باب پسرانه، ۱۵ باب دخترانه و ۳ باب خوابگاه متاهلی، به مساحت حدود ۱۰هزار مترمربع است که در مجموع حدود ۶۵۰۰ نفر دانشجو در آن‌ها امکان سکونت دارند.


وی با اشاره به نوسازی و بهسازی خوابگاه ۴ ارم خاطرنشان کرد: خوابگاه ۴ ارم دارای ۶۸ اتاق است. این خوابگاه با ظرفیت ۱۷۵نفری دانشجوی دختر در محوطه پردیس ارم قرار دارد. با توجه به قدمت پنجاه سال از نظر تاسیسات و ابنیه سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها و رنگ اتاق‌ها فرسودگی بسیار زیادی داشته که با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیاردتومان از آبان ۹۹ آغاز شده است. بهسازی و تعمیرات کامل و تفکیک کولر برای هر اتاق و تعمیرات شامل تخریب کامل و بازسازی سرویس‌های بهداشتی توالت و حمام و همچنین رنگ‌آمیزی همه‌ی اتاق‌ها، راهروها، آشپزخانه‌ها و. می‌شود. با پیشرفت خوبی که این تعمیرات داشته است، انتظار می‌رود تا تیرماه ۱۴۰۰ عملیات بهسازی و نوسازی این خوابگاه به اتمام برسد و در سال جدید تحصیلی دانشجویان از محیط بسیار خوب این مجموعه استفاده‌ی بهینه کنند.

 


رمضان زاده در مورد نوسازی و بهسازی کامل خوابگاه ۹ ارم اظهار کرد: خوابگاه ۹ ارم دارای ۷۳ اتاق است. این خوابگاه با ظرفیت ۱۵۰نفری دانشجوی دختر در محوطه‌ی پردیس ارم قرار دارد با توجه به قدمت پنجاه ساله، از نظر تاسیسات و ابنیه سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها و رنگ اتاق‌ها فرسودگی بسیار زیادی داشته که با هزینه‌ای بالغ بر چهارمیلیارد تومان از آبان ۹۹ آغاز شده است. در نوسازی این خوابگاه سرویس‌های بهداشتی و حمام به‌صورت مستقل در فلت‌ها و تفکیک کولر‌های هر اتاق در نظر گرفته شده است. با پیشرفت خوبی که این تعمیرات داشته است، انتظار می‌رود تا آبان ۱۴۰۰عملیات بهسازی و نوسازی این خوابگاه به اتمام برسد و در سال جدید، در صورتی‌که کلاس‌های دانشگاه حضوری برگزار شود، دانشجویان از محیط بسیار خوب این مجموعه استفاده بهینه کنند.


وی در مورد تعمیرات خوابگاه شهید مطهری (ره) گفت: این خوابگاه با ظرفیت حداکثر ۳۶۰ نفر در منطقه‌ی باجگاه و دانشکده کشاورزی واقع شده است. این خوابگاه از نظر سطح‌بندی کالبدی صندوق رفاه دانشجویی در سطح ۵ قرار داشت که با همت مدیریت دانشگاه و حمایت مالی صندوق رفاه دانشجویی با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان در تابستان ۹۸ تعمیر شده و به سطح ۲ ارتقاء یافت. تعمیرات این خوابگاه شامل نوسازی و بهسازی سرویس‌های بهداشتی و رنگ‌آمیزی اتاق‌ها، راهروها، درب و پنجره و اماکن عمومی خوابگاه است. همچنین در این فرآیند تجهیز موتورخانه به دو دستگاه دیگ بخار و تعویض کلیه‌ی موکت‌ها و پرده‌ی اتاق‌ها نیز در دستور کار قرار گرفت.

 


مدیر امور دانشجویی دانشگاه شیراز با اشاره نوسازی و بهسازی خوابگاه شهدا۲ افزود: خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه شیراز دارای سه فاز تعمیراتی است. فاز اول تعمیراتی این مجموعه که شامل بازسازی کامل خوابگاه شهدا ۱ بود در سال ۱۳۹۷ به پایان رسید و اکنون فاز دوم یعنی بازسازی کامل خوابگاه شهدا ۲ نیز با مشارکت بخش خصوصی پایان یافته است. تعمیرات انجام‌شده در این خوابگاه شامل؛ تخریب کامل و بازسازی سرویس بهداشتی، تخریب کامل و بازسازی آشپزخانه، نوسازی کامل تاسیسات آب و برق، گازکشی آشپزخانه‌ها، نوسازی کامل درب و پنجره‌ها، نصب سیستم اعلام حریق، نصب سیستم سرمایشی کولر آب، نوسازی کامل موتورخانه و... است.

 

وی ادامه داد: مجموعه خوابگاه‌های متاهلین شهدا دارای ۳ بلوک خوابگاهی و هر بلوک نیز شامل ۵۰ سوئیت مسکونی است. خوابگاه شهدای ۲ در ۵طبقه، دارای ۵۰ واحد و زیربنای حدود ۳هزارمتر مربع است. هزینه نوسازی این خوابگاه توسط بخش خصوصی بیش از ۴ میلیارد تومان صرف شده است.


مدیر امور دانشجویی دانشگاه شیراز در مورد نوسازی و بهسازی بلوک A خوابگاه شهید مفتح (ره) یادآور شد:این خوابگاه با قدمت بیش‌از سی‌سال، به‌عنوان بزرگ‌ترین خوابگاه‌های دانشجویی کشور، در ۴ بلوک و ۱۳ طبقه، دارای ۷۰۰ اتاق و زیربنای حدود ۳۰هزار متر مربع، به‌دلیل قدمت زیاد و مستهلک‌شدن سیستم‌های تأسیساتی آن و همچنین تراکم بالای اسکان، نیازمند تعمیرات جدی بود که به‌کمک سازمان برنامه و بودجه و مسئولین وزارت عتف و صندوق رفاه دانشجویی، عملیات نوسازی و بهسازی این خوابگاه، از مردادماه ۱۳۹۸ آغاز شد و تاکنون پیشرفت چشمگیری داشته است گزارش مختصری از این خوابگاه پیش از این در سایت دانشگاه درج شد، به‌زودی گزارش تکمیلی آن نیز ارائه می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شیراز خوابگاههای دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان سرویس های بهداشتی خوابگاه ها اتاق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند.

نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده بالفور
در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آنها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد.
دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعد‌ها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت.

اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد.

دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باند‌های جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸
در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آنها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند.

این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند.

پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند.

«نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آنها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند.

پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی
با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمود‌های این حضور دانشگاه‌ها بود.
در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آنها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. 

جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. 

این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی
توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشار‌ها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشار‌ها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد.

همراستا با تشدید فشار‌ها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند.

در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه
دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آنها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است.

«الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آنها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد.

گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعار‌هایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند.
اما با همه این اتهامات و اعمال فشار‌ها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا